Jeg føler meg helt ferdig!

annonse // nelly

bukse HER // lignende genser HER // sko HER


Pjuh, for ei helg! Gårsdagen var helt fantastisk med tanke på både oppmøte og salg. Spesielt i forhold til dagen før! Det gikk rett og slett strålende og absolutt verdt kulden inne i teltet. Jeg skal riktignok fortelle dere litt mer om helgen senere eller i morgen, først vil jeg bare komme med en liten oppdatering.

Jeg føler meg nemlig helt ferdig etter denne helgen. Så mange timer med stillesitting i et kaldt telt er det lenge siden jeg har opplevd, og når jeg at på til var borte fra min lille øyesten i nesten to døgn (noe som aldri har skjedd før) må det være lov å føle seg sliten. Jeg brukte også de få fritimene denne helgen på å sy og jobbe så effektivt jeg kunne for å produsere varer til dagen etterpå.

Dennis ble med meg hjem sent i går kveld etter at jeg hadde pakket sammen alle sakene og hentet han hos mormoren på vei hjem. Da vi kom inn bar det rett i seng for minsten, men heldigvis var det planleggingsdag i barnehagen i dag. Det passet oss perfekt! En rolig og deilig start på uken sammen her hjemme. Vi har kost masse, løpt rundt i pysjamas hele dagen, lekt sammen og laget middag sammen. Middagen er akkurat spist, og nå skal jeg bruke de siste timene før Dennis skal legges sammen med han.

Etter det er jeg tilbake som normalt igjen! Tusen takk for at dere har holdt ut med den dårlige oppdateringen de siste dagene!

Legg igjen en kommentar