I morgen skjer det noe spennende!

Nå er jeg plutselig veldig glad for at jeg til vanlig har så mange baller i luften til tross for at det ofte kan bli litt for mye. Det er likevel mye bedre enn å føle seg så uinspirert som jeg gjør nå. Altså, det skjer absolutt ingenting spennende. Misforstå meg rett; jeg synes det er kjempe koselig at dagene består av kos, omsorg og kjærlighet, og er veldig takknemlig for at jeg har muligheten til å bare sette alt annet på vent for å ta meg av han når han er syk.

Men på den andre siden kjenner jeg det skal bli godt å komme i gang med livet mitt også. Tingene jeg gjør kun for meg selv. Jeg er så avhengig av det for å fungere bra og inspirere dere. Trening, matlaging, kreative prosjekter, fotooppdrag, oppussing, sy, ja til og med det å rydde huset får meg på et vis inspirert. Men når det bare er omsorg og kos omtrent døgnet rundt må jeg jobbe mye hardere for å finne noe å formidle til dere.

Nå er planen riktignok å ta det rolig i morgen også, men om formen hans tillater det, får han gå i barnehagen i noen timer på mandag. Da satser jeg på at jeg rekker å trene og kokkelere litt før jeg henter han igjen, og hvis det går bra begynner hverdagen for fullt igjen fra tirsdag av!

Med andre ord; hold ut litt til, på tirsdag er jeg tilbake for fullt, men akkurat nå trenger Dennis meg og jeg kommer alltid til å prioritere han før alt annet ♥︎ Jeg kan likevel fortelle dere at jeg har et veldig spennende innlegg som kommer ut klokken 12.00 i morgen. Et innlegg jeg vet mange av dere kommer til å sette stor pris på, og som har blitt spurt etter mange ganger!

En kommentar om “I morgen skjer det noe spennende!”

Legg igjen en kommentar