I dag feirer vi minibursdag!

Det er den 19. september og dermed akkurat 1.5 år siden vår lille Dennis kom til verden. Det måtte så klart feires! Minstemann startet dagen med å male brannbil i barnehagen, og så feire med deilig sjokoladekake og sukkerfri nonstop når han kom hjem! DET falt virkelig i smak hos mini. Kaken ble laget på bare et par minutter og så stekt i mikroen i 45 sekund – lavkarbovennlig så klart. Oppskriften skal jeg dele i morgen!

Jeg er så stolt over denne lille karen her. Han løper rundt som en lite mini-mann her hjemme. Hjelper oss med rydding, bæring, vasking og har helt klart sin egen plass og rolle i dette huset. Han hjelper mamman sin å lage mat, og pappan å klippe plenen. Han sover stort sett alltid fint om nettene, sovner selv i egen seng og våkner med et smil hver morgen. Synging, dansing, biler og baller er den store lidenskapen, og han elsker å gi kyss og klemmer.

Skravla går fra morgen til kveld, og hver eneste dag lærer han nye ord. I dag var det «traktor». Da jeg tok på han tøflene i dag barnehagen i dag morges peker han stolt på tøffelen med bilde av en traktor på og sier «dadorrrr»! Lille gullet ♥︎

Gratulerer med ett og et halvt årsdagen!

En kommentar om “I dag feirer vi minibursdag!”

Legg igjen en kommentar