Hvordan går det med nettbutikken min?

reklame // egen nettbutikk

Det er flere av dere som lurer på hvordan det går med nettbutikken min, og da kan jeg med glede si at det går kjempe bra! Det renner inn med ordre som jeg jobber for fullt med å fullføre mens Dennis er i barnehagen. Faktisk blir det i perioder så mye at jeg i tillegg må sy en del på kveldstid. Jeg har sagt det før, men jeg sier det gjerne igjen: DET ER JEG SÅ TAKKNEMLIG FOR!

Tusen takk for at akkurat du vil kjøpe klær og utstyr som jeg syr. Nå har jeg faktisk en god del forskjellige produkter inne i nettbutikken min og må innrømme at det føles ganske surrealistisk at det har blitt så stort alt sammen. Det som startet som et morsomt, lite påfunn.

ullpannebånd kan kjøpes HER

Midterste bilde viser en samling forskjellige ordre som ble sendt ut for et par dager siden. Deriblant to voksentopper (kan kjøpes HER), sparkebukse HER, vognpute HER, vanntett oppbevaringspose til for eksempel stelleveske HER og min store julegavefavoritt: ullvotter med fleecefor og fuskepels HER!

Uansett, dette var altså en liten oppdatering på hvordan det går, og som sagt er jeg veldig takknemlig for alle som ønsker å bruke klær og barneutstyr laget av meg ♥︎ Har du ikke tatt en titt på de ulike produktene jeg selger enda, kan du gjøre det HER!

3 kommentarer om “Hvordan går det med nettbutikken min?”

  1. Hei! lurte på om du har noen tips og erfaringer med gode bleier? Vi har prøvd alt fra Libero, lillego, pampers og Rema. Foreløpig har Lillego falt best i smak pga den fine passformen.

  2. Hei! Fikk ullvottene i posten idag- kjempefornøyd! De var lengre enn forventet så de dekker godt, noe som gjorde de enda mer perfekt 🙂 tusen takk!

Legg igjen en kommentar