Formoppdatering: september 2018

 

August 2018                 –                September 2018

Oh no, gjett hvem som glemte ut hele september? Jeg tenkte derfor ikke over formbildene jeg egentlig skulle ta før jeg kom hjem nå nettopp. Blah! Jeg som egentlig alltid tar formbildene på morgenkvisten før kroppen har est seg ut etter dagens både drikke- og matinntak. Uansett, denne måneden ble det altså på kvelden i stedet. Putt putt, det er nok ikke så store forskjeller som skiller uansett.

MEN! La oss sammenligne. For en måned siden befant jeg meg i Spania uten tilgang på vekt og visste derfor ikke hva jeg veide. Da jeg kom hjem ei uke senere derimot veide jeg 71 kilo – det samme som jeg veide før jeg reiste. Nå veier jeg 69! Jeg har dermed gått ned 2 kilo den siste måneden.

August 2018                 –                September 2018

Dessverre er det ikke takket være noen trening. Jeg er så skuffet over meg selv ettersom jeg var så bestemt på å komme tilbake til gode treningsrutiner igjen. Akkurat dét er riktignok lettere sagt enn gjort, men jeg gir meg selvsagt ikke. Jeg har skyldt på at Christopher har jobbet mye og jeg derfor ikke har kommet meg ut av huset på kveldstid når minsten er i seng.

Men nå som Dennis går i barnehagen har jeg både tid og mulighet til å trene på morgenen i stedet. Så det skal jeg absolutt gjøre. Nå SKAL jeg begynne! 5 økter i uken er målet, mandag-fredag rett etter levering i barnehagen. Musklene skal pumpes opp igjen og jeg ser veldig frem til å få en enda sterkere kropp!

August 2018                 –                September 2018

Når det er sagt vil jeg gjerne høre om dere ser forskjell på formbildene med en måneds mellomrom? For jeg gjør nemlig ikke det for å være ærlig. Satser på litt mer fremgang utseendemessig den 1.oktober!

8 kommentarer om “Formoppdatering: september 2018”

  1. Ser du ingen forskjell? Jeg såg stor forskjell, særlig rundt magen, rumpe og mellom lårene. Så her er det noe som har skjedd siden forrige måned. Syns du ser strålende ut og det er ingen tvil om at lavkarboen fungerer godt for deg?

  2. Wow, eg ser ein stor forskjell! Du bør verr dødfornøyde 😀 Et spørsmål! Ete du aldri snop? Skulle gjerna hatt den viljestyrken du har mtp. å kun eta lavkarbo 🙂

  3. Lurer på hva du fyller dagene dine med? Jobber du ikke nå som sønnen din har startet i barnehage?

Legg igjen en kommentar