For første gang i mitt liv!

I dag startet jeg uken på akkurat samme, gode måte som forrige uke – nemlig med ei skikkelig hard treningsøkt. Etter ei helg med avslapping er det ingenting som føles så deilig som å entre treningsstudioet igjen. Faktisk satt jeg og vurderte å dra i går kveld også, bare fordi jeg savnet å trene i løpet av de to fridagene mine. Men jeg lot det likevel være. Tror det er viktig at jeg holder meg til disse 5 harde øktene hver uke nå i starten og ikke kjører på for hardt for tidlig, som igjen kanskje ender med at jeg mister treningsgleden som endelig har funnet veien tilbake til meg.

Jeg startet dagens økt med å løpe 3 kilometer på mølla før jeg avsluttet med noen øvelser for bein og rumpe. Veeent litt, tenker du kanskje nå? Har jeg løpt, helt frivillig? Og ja, det har jeg faktisk! Ikke var det godt, gøy eller lett, men jeg gjennomførte og er strålende fornøyd med innsatsen. Tenkte jeg skulle prøve å løpe samme distanse hver mandag, og så prøve å forbedre tiden for hver økt. Spennende!

Ellers var det mildt sagt smertefullt å trene lår etter og ha løpt skikkelig for første gang på… hm, hele mitt liv..? Haha! Neida, jeg hadde vel et par 3 og 5 kilometerstester i gymmen på ungdomsskolen. Men det er faktisk det nærmeste jeg kommer å ha løpt tidligere! Det er altfor dårlig.

Notat til meg selv: bli flinkere å løpe også, ikke bare trene styrke!

Da jeg kom hjem lagde jeg meg en vellfortjent frokost bestående av kjøttdeig, kokt blomkål og en avokado most til guacamole. Åh, det var godt det! Til maten bladde jeg også stolt i gjennom vår splitter nye fotobok som dukket opp i postkassen i dag. Skal fortelle dere mer om den i et eget innlegg – den er så fin!

♥︎

En kommentar om “For første gang i mitt liv!”

Legg igjen en kommentar