Endelig skal murveggen bort!

Okei, nå dere! Jeg har fått tidenes beste idé! Jeg skal gjøre en skikkelig stor forandring i stuen i løpet av nærmeste fremtid og er helt sikker på at det kommer til å gjøre store forskjeller. Det omhandler denne muren som jeg har nevnt at jeg vil gjøre noe med. Synes ikke den passer inn med resten i det hele tatt, og nå har jeg endelig falt på en god løsning.

Jeg er bare litt usikker på hvordan jeg skal gå frem, og lurer derfor på om dere har noen tips og triks til meg? Tenkte jeg skulle google og søke litt mer i morgen, men i første omgang høre med dere.

Planen er nemlig å slette den ut til en glatt overflate og så male over med kalkmaling i en gråtone. Ah, tror det kommer til å bli nydelig! Skapet kommer jeg mest sannsynlig til å flytte tilbake til kontordelen av stuen, og så få opp et par runde speil på den nye veggen. Kanskje sammen med et konsollbord.

Spørsmålet er bare hvordan jeg bør slette den ut. Går det an å bruke vanlig sparkel i fugene og så helsparkle hele veggen ettersom den allerede er malt? Eller bør jeg bruke noe annet?

Hadde satt stor pris på svar, og ellers vil jeg gjerne også høre hva dere synes om planen?

Legg igjen en kommentar