ENDELIG KLARTE JEG DET!

reklame // fotoknudsen

Jeg har allerede mistet tellingen på hvor mange «mitt første år» bøker jeg har prøvd å lage til Dennis, men jeg tror det er 3 eller 4. I starten skrev og limte jeg inn bilder i en helt blank A4 bok med tykke, hvite ark. Jeg ble riktignok ikke fornøyd, så da han fikk en slik utfyllingsbok i barselgave førte jeg alt over i den. Noen måneder senere fant jeg ut at heller ikke den ble slik jeg ønsket. Da bestilte jeg en ny utfyllingsbok, men kom egentlig aldri skikkelig i gang med den.

Det tar så lang tid å først fremkalle bildene man vil bruke, for så å sette seg ned, klippe og lime hvert enkelt bilde og skrive for hånd. Aller helst skal man jo pynte litt også. Faktisk så lang tid at jeg til slutt mistet lysten og det ble mer ork enn kos. Jeg hadde ikke fylt inn noe etter at Dennis var 3 måneder gammel da jeg plutselig fikk den strålende idéen for et par uker siden, og lagde heller en fotobok!

Det er virkelig ti tusen ganger enklere, og det gjør absolutt ingenting om man angrer på hvor man plasserer de ulike bildene ettersom de enkelt kan klikkes bort igjen uten å rive opp papiret. Du trenger kun klikke for å feste et bilde på siden, og slipper fremkalling, klipping og liming. Størrelsen på bildet kan dras inn og ut i løpet av sekunder og det hele er nesten FOR genialt.

Jeg har alltid hatt inntrykk av at å lage ei fotobok er vanskelig og at man må ha god peiling på pc, men det må man absolutt ikke. Så lenge man vet hvordan man forflytter musen over skjermen kan jeg garantere at du vil få det til, og som sagt tar det også mye mindre tid enn å lage den for hånd.

Jeg valgte å inkludere både svangerskap og fødsel i boken hans, og synes det ferdige resultatet ble så bra! Det var så deilig å kunne ombestemme seg åtte ganger før jeg fant en løsning jeg var fornøyd med – og da klikket jeg bare på fullført. Noen dager senere fikk jeg denne komplette fotoboken i postkassen med minner fra graviditet, fødsel og hele det første året til Dennis.

Lag din fotobok her. (rabattkode i bunn av innlegget)

Jeg gleder meg så til å mimre sammen med Dennis i fremtiden, og ikke minst legge den frem til gjestene på konfirmasjonsdagen hans. Ellers er jeg også ganske sikker på at Dennis kommer til å sette stor pris på den når han selv skal bli pappa en gang – slik som jeg takknemlig leste gjennom den mamma skrev om meg om og om igjen mens jeg var gravid.

Dette blir helt klart ikke siste gang jeg lager en fotobok, for jeg ble skikkelig overrasket over hvor enkelt det var. Hvis du også vil lage DIN unike fotobok kan du gjøre det HER. Det er som sagt veldig enkelt, men om dere likevel vil at jeg skal lage en liten videoguide er det bare til å si i fra!


DET BESTE AV ALT! Nå får du hele 40 % rabatt på hele nettbutikken til Fotoknudsen, inkludert fotobøker ved å benytte rabattkoden «JUBEL» ved utsjekk. Denne taster du altså inn etter at du har lagd boken din.

8 kommentarer om “ENDELIG KLARTE JEG DET!”

 1. Så fin fotobok! Akkurat slik jeg har planer om å lage for jenta vår – bilder, tekst med alt fra svangerskapet, fødsel og første året. Genialt! Jeg har ikke kommet igang enda, men jeg har planer om å begynne snart. Kan jeg spørre hvordan du gjorde med ultralydbildene? Har du scannet dem inn?

 2. Så fin fotobok! Akkurat en slik jeg har tenkt til å lage for jenta vår med bilder, tekst og alt fra svangerskap, fødsel og første året. Genialt! Kan jeg spørre hvordan du gjorde med ultralydbildene? Har du scannet dem inn?

 3. Anonym: Ja, ikke sant det er lurt! Om du får laget boken og bestilt den før 26.september kan du benytte deg av rabattkoden for 40 % ♥︎ Vi fikk en minnepenn med oss fra jordmor etter ultralydundersøkelsen med alle bildene på. Ellers er jeg sikker på det blir like bra om du enten scanner dem eller tar bilder av dem (bare pass på å legge dem et sted du unngår gjenskinn/skygger ? Masse lykke til!

 4. Så enkelt! Vi fikk minnepenn fra ultralyden i uke 12, men ikke den vanlige i uke 18. Men, da skal jeg se hva som blir best av å scanne eller ta bilde av dem.
  Takk ☺

 5. Hei. Du er så kreativ! 🙂 kan du komme med eksempler på hva en kan ha med i boken av tekst og info? 🙂

 6. Åååå så kreativ du er! Digger det!
  Kan du komme med eksempler på hva en kan ha med i boken? 🙂

 7. Enig med anonym og Christine, både når det gjelder hvor kreativ du er, men også eksempeler! Hadde satt sååå pris på om du kunne laget et innlegg med tips! Skjønner det blir for personlig å vise så mange sider av boken, men bare kulepunkter om «kapitler» og slikt hadde vært gull verdt!! Og for førstegangsfødende så er det supert med tips om hva man bør skrive ned underveis, ikke bare de typiske milepælene -men også små ting som er lett å glemme men som er så koselig å se tilbake på. Som f.eks været den dagen baby ble født, som jeg ser du har notert ned i boken:)

Legg igjen en kommentar