Endelig har vi oppgradert sofabordet!

Som nevnt har vi endelig kjøpt oss et nytt sofabord! Det har lenge vært på ønskelisten min og da vi var innom Jysk for å titte på et jeg hadde oppdaget i nettbutikken deres i går falt jeg virkelig helt pladask. Det passet sååå bra inn i stuen vår, og i forhold til det andre er dette så rent og minimalistisk. Vi var derfor bare nødt til å kjøpe det samme kveld, og noen timer etterpå sto det ferdig montert i sofakroken. Helt perfekt!

Ikke bare passer bordet inn, men prisen var så bra at jeg er nødt til å tipse dere om det. Kun 799,- på Jysk altså! Et kunstverk av et bord som vi er strålende fornøyd med så langt. Så gjenstår det å se hvordan kvaliteten holder over tid.

Hva synes du? HER ser du det forrige bordet vårt.

2 kommentarer om “Endelig har vi oppgradert sofabordet!”

  1. Helt likt mitt✌?? bare vær forsiktig med varme på det ? hadde ei venninne på besøk som satt sånn aluminiumsfolie boks med varm mat i rett på bordet og det brant folien som er på toppen, ble rimelig irritert for da var det helt nytt! Men forøvrig er jeg skikkelig fornøyd ? Sykt fresht, lett å rengjøre og veldig barnevennlig ???

  2. Henger meg på kommentaren over! Er et fint bord, men får dessverre merker/ringer utrolig fort.. Mitt ser dessverre ikke ut etter et par år uforsiktighet med kaffekopper osv. Så mitt råd er å bruke brikker under glass og være forsiktig med varme ting direkte på overflaten 🙂

Legg igjen en kommentar