En vanvittig start på uken!

Åh, jeg glemmer alltid hvor sinnsykt bra alt er etter ei god treningsøkt! Alle problemer forsvinner, energien bobler og motivasjonen er bedre enn noengang. Og det til tross for at jeg nettopp krøp inn dørene etter tidenes heftigste beinøkt! Jeg tok så hardt i, og det føles fantastisk. Nå er jeg overbevist om at jeg kommer til å fortsette å holde den gode treningsrutinen, for det å være ferdig med dagens treningsøkt før klokken halv 11 på formiddagen må være den beste starten på dagen.

På programmet mitt i dag hadde jeg som sagt bein – det vil si jeg kjørte øvelser for fremside lår, bakside lår, legger og rumpe. Hele underkroppen! Aller først ut var knebøy – my all time favorite. Allerede etter fem sett på maksvekt med seks repitisjoner på denne øvelsen kjentes beina ganske skjelvne ut. Jeg fortsatte likevel med 10 reps i beinpress, liggende lårcurl og sittende lårcurl. Før jeg gikk over til 20 reps på tåhev og avsluttet det hele med tre sett, 10 reps i hip trust.

Pjuh..! Å komme seg opp trappen etter endt økt var mildt sagt smertefullt, og akkurat da var jeg veldig glad for at det kun var én annen på UNO. Jeg ventet nemlig til han la seg ned på benkpressbenken for å ta et sett før jeg dro meg oppover rekkverket. ? Så ikke bra ut i det hele tatt!

Uansett, det kjennes så deilig, og nå er jeg full av motivasjon og skikkelig klar for å kicke i gang fitnessreisen mot scenen!

Legg igjen en kommentar