En stor fargeforandring i stuen!

Dere som kjenner meg eller har lest denne bloggen en liten stund vet godt at her hjemme skjer det stadig nye ting. Enten er det oppussing, ommøblering eller som i dette tilfellet – fargeforandring. Jeg har lenge hatt en ganske stram stil med harde kontraster, sort, hvitt og et snev av sølv.

Nå er høsten her og jeg ønsket å myke opp stuen med å slippe til litt flere farger. Sølvdeltajer kommer sakte men sikkert til å forsvinne fremover samtidig som gull, messing og oker gul slipper til. Da vi var på IKEA i går fikk jeg kjøpt inn blant annet nye puter og litt pyntedetaljer og blomsterpotter i gull. Så langt er jeg strålende fornøyd med den nye look’en.

Etter mye frem og tilbake har vi ganske sikkert bestemt oss for å male muren også i dempet sort. Det tror jeg kommer til å bli mye finere mot skapet! Slik muren er nå føler jeg ikke den passer skikkelig inn i stuen, men ved å male den sort håper jeg den glir mer inn med resten.

Ellers liker jeg bare spisestueløsningen vår bedre og bedre. Vi bruker definitivt spisestuen mye mer nå. Tidligere har Christopher og jeg gjerne spist i sofakroken på kveldstid etter at minsten er i seng, men nå som det er så mye bedre plass rundt bordet gleder vi oss til å sette oss ned ved spisebordet i stedet.

  

min lille apekatt

Dette timeglasset må være en av favorittene som ble med hjem. Ikke bare ser det skikkelig fint ut, men det er også perfekt for å lære Dennis om tid. For eksempel kan vi si «når timeglasset renner ut skal barnetv slås av», «nå snur jeg timeglasset, og når det er rent ut er leketiden over og lekene skal ryddes bort». Skjønner dere?

Det kombinerte lekerommet og kontoret har også fått seg en ny gulldetalj – nærmere bestemt en nydelig lysestake. Ah, jeg synes bare gull blir finere og finere, spesielt til sorte vegger. Absolutt et fargevalg jeg er godt fornøyd med! Ellers er vi på jakt etter ei ny taklampe her ettersom denne er altfor lav uten et bord under. Har dere noen gode tips til ei taklampe som ville passet godt inn her?

Hva synes du om fargeforandringen?

4 kommentarer om “En stor fargeforandring i stuen!”

  1. Jeg ser at dere har spisestolen hans oppå teppet, hva gjør dere om han kaster mat på gulvet når han spiser, osv? 🙂

  2. Anonym: Akkurat nå har vi ingenting under, men vi pleier å ha en gjennomsiktig voksduk under og rundt stolen hans på gulvet. Lik den vi har på bordet. Det beskytter teppet og gjør det enkelt å tørke opp eventuelle matrester og gris 😀

Legg igjen en kommentar