En ny epoke i livet!

Ettersom minsten som nevnt i går ikke er frisk blir det lite tid til sying nå om dagen. Jeg håper likevel jeg kan få komme litt i gang igjen nå i kveld. Har noen bestillinger inne som det begynner å haste med å få ferdig og sendt avgårde. Krysser derfor fingrene for at lille Dennis får masse god søvn i natt, og at mammaen da får tid til å sy noen timer.

Ellers kommer mormoren hans innom for å sitte barnevakt i kveld. Christopher og jeg skal nemlig på foreldremøte! Det føles så rart å si. Er det nå man plutselig har blitt voksen? Når man drar på foreldremøte liksom… Wow, plutselig inne i en ny epoke av livet!

Lille skatt ligger for øyeblikket og samle krefter inne i sengen vår sammen med pappaen sin. Der koser han seg under det nye fleecepleddet jeg sydde til han for noen dager siden. Gud, det er så mykt! Han har det med seg over alt nå. Ikke at han går så mye, men enten han sover lur eller sitter i stolen sin og ser barne tv er fleecepleddet, kosen og tutten med. Skikkelig deilig.

Jeg har mulighet til å sy noen få slike pledd til, men stoffet røk dessverre ut som varmt hvetebrød, og det er derfor ikke mulig å sy til alle som ønsker. Jeg har riktignok ett blått, to gule og tre grå igjen på lager, så er det første mann til mølla! Pleddet kan bestilles HER!

Med det ønsker jeg dere en nydelig torsdag! Jeg skal straks i gang med litt baking – blåbærmuffins på lavkarbovis! 

Legg igjen en kommentar