En helt vanlig dag for meg!

inneholder annonselenke // tights.no

Kl. 07.00

Dennis våknet med et smil om munnen. Jeg hentet han inn på rommet vårt, og der lekte vi gjemsel under dynen den neste halvtimen. En helt perfekt start på uken med smil og latter etter ei god natts søvn.

Kl. 07.30

Alarmen min ringer. Jeg slår den av og vi går inn på badet for å stelle oss. Christopher jobbet sent i går, så jeg tar med av morgenstellet alene. Dennis får tørr bleie, rene klær og jeg drar på meg en jeans og sort topp. I det jeg pusser tennene mine kommer jeg plutselig på at det var i dag jeg skulle starte de nye treningsrutinene, så jeg drar av meg klærne igjen og skifter til treningstøy. I det jeg er ferdig fikset har Dennis for lengst løpt inn i stuen og leker med elbilen sin! Musikken fra høytalerne på den gir god stemning i huset mens jeg finner frem matboksen jeg ordnet fra kvelden før.

Kl. 08.10

Treningsbagen og barnehagesekken er pakket, og alt er i utgangspunktet klart for å forlate huset, men jeg føler meg ikke skikkelig våken og gira på å trene. Derfor åpner jeg bagen, tar ut shaker og DENNE pre workouten (den funker helt sinnsykt bra, og er nå på SALG til kun 99,- ved å benytte rabattkoden min 7TJAT får du den enda 50 kroner billigere! Vanlig pris er 299,- så her er det virkelig penger å spare), og så blander jeg meg en oppkvikkende og skikkelig god drikk.

Kl. 08.15

Vi beveger oss ut i bilen med all bagasjen på slep, og setter kursen mot barnehagen. 10 minutter senere leverer jeg Dennis fra meg, som alltid er litt sårt. Satser det blir bedre etterhvert, men for øyeblikket vil han helst være med mammaen sin hjem igjen. Han koser seg riktignok MASSE med det samme jeg har gått!

Kl. 08.40

Jeg er tilbake i bilen igjen og begynner endelig å drikke pre workouten. Passer på så jeg ikke drikker den for tidlig, for det hadde vært litt synd om den kicket inn i det jeg hadde 25 minutter å kjøre fra barnehagen til treningssenteret! Musikken skrus opp og jeg girer meg selv opp og motiverer meg med tanken på at denne økten fører meg enda et steg nærmere fitnessdrømmen og drømmekroppen. Energien bobler og jeg er klar!

Kl. 09.10

Jeg har ankommet gymmet, hengt fra meg jakken og er klar for ei rå beinøkt! På programmet står knebøy, beinpress, liggende lårcurl, sittende lårcurl, tåhev og hip trust + øvelser med strikk både til oppvarming og avslutning.

Kl. 10.30

Endelig puster jeg lettet ut hjemme i oppkjørselen. Jeg klarte å kjøre bilen hjem uten å kvele den hundre ganger på veien. Fytti, så ferdig jeg er i beina. Smilet går nesten rundt i det jeg nærmest kryper opp trappen og inn i huset – for en deilig følelse! Rumpa plasseres i sofaen og jeg deler dagens første blogginnlegg med dere.

Kl. 11.30

Alle bildene var lagt inn, innlegget skrevet og publisert. Du kan lese det HER om du ikke allerede har gjort det. Der forteller jeg mer om den vanvittige treningsøkten jeg akkurat hadde fullført. Jeg legger macen på lading og går inn på kjøkken for å finne meg frokost.

Kl. 11.55

Frokosten er både laget og spist. Jeg gjorde det enkelt og stekte først løk og sjampinjong sammen før jeg smeltet ost på stekepannen, hadde grønnsakene over sammen med noen baconstrimler fra dagen før – og voíla! Stekepanne-pizza it is.

Kl. 12.00

Er jeg allerede godt i gang med syingen. Prosjektene jeg la fra meg halvferdig kvelden i forveien ble hentet frem igjen, og jeg fullfører hele tre ordre i løpet av den neste halvannen timen.

Kl. 13.30

Alle de tre ordrene som sto på planen denne formiddagen er fullført. Nærmere bestemt: to lekedresser, et babynest, ei sparkebukse og ei lue. Alt blir pakket inn før jeg merker dem med navn og adresse.

Kl. 14.05

Jeg vrir om bilnøklene med pakkene som skal sendes i baksetet. Men først skal minstemann hentes i barnehagen. Ettersom han var tydelig veldig sliten forrige uke, og sov dårligere om nettene, bestemte vi oss for å ha litt kortere dager fremover. Så 10 minutter senere går jeg inn porten til barnehagen og blir møtt av en liten kar som STRÅLER! Han kommer løpende mot meg med utstrakte armer og et stort smil om munnen. I det han krasjer inn i meg og gir meg tidenes bamseklem er det rett før jeg begynner å gråte. Så står han slik, helt inntil meg i noe som føles som en evighet uten å bevege seg. Smelter mammahjertet!

Kl. 14.45

Plukker vi opp pappaen til Dennis før vi fortsetter videre til butikken. Pakkene i baksetet skal sendes til hver sin kant av landet, men det er også mandag, noe som betyr at det er tid for ukens handletur. Vi har ikke så mye på listen så Dennis får prøve å gå med barnekorg for første gang, og han elsker det. Går stolt rundt i hele butikken dyttende på denne lille korga, og selv om han ikke engang ser over håndtaket klarer han på et vis å snu og styre unna reolene likevel.

Kl. 15.15

Vi er ferdige på Extra, og setter kursen hjemover med et lite stopp innom Kiwi for å fylle på bleielageret.

Kl. 15.45

Kommer vi oss endelig hjem igjen, og jeg går rett i gang med å ordne en fruktsalat til minsten. Etter at han begynte i barnehagen spiser han frokost i 9 tiden, lunsj klokken 13, frukt klokken 15 (og ettersom han ikke fikk med seg det i dag lagde jeg altså det til han når vi kom hjem) også avslutter han dagen med middag i 18 tiden.

Kl. 15.15

Etter at lille er ferdig med å spise virker han litt døsig, så da får han komme på fanget til mamma for å lese litt i den nye boken. Etterpå er det rett bort på fanget til pappa for å spille trommer.

Kl. 16.30

Er energinivået i stuen på topp! Dennis løper frem og tilbake i stuen med den ene leken etter den andre, han sklir også på sklien sin, som han akkurat har lært seg å gjøre helt selv.

Kl. 17.45

Jeg serverer middagen for dagen – som faktisk var lavkarbo til alle tre. Pølser med blomkålmos, stekt sjampinjong og løk, rosenkål, ruccola og ketchup. Litt forskjellig som alltid, men om man ser på det store bilde spiser vi faktisk samme rett for en gangs skyld.

Kl. 18.10

Middagen er i magen, og i mens Dennis leker videre på gulvet og Christopher rydder av etter middagen går jeg på soverommet til Dennis. Der skifter jeg på sengen hans, finner frem ren pysj, klær til dagen etter og tapper til slutt i badekaret hans. Noen minutter senere kommer Christopher inn på badet sammen med Dennis, og så bader han med selskap av både mamma og pappa. Tror forresten aldri jeg har sett et barn være så glad når han får vann i ansiktet. Altså, han GLISER med hele ansiktet og ler seg ihjel hvis vi kaster vann over hodet hans!

Kl. 18.30

Kveldsbadet er unnagjort, pysjen er på, tutten er funnet frem og det samme er kosen. Minsten plasserer seg i fanget til pappaen sin for en liten fortellerstund før leggetid. Når de er ferdig med boken tar jeg Dennis med meg inn på rommet hans. Legger han i sengen og han sovner nærmest på sekundet. Flinke gutten!

Nå etterpå har Christopher og jeg slappet av før han dro på jobb igjen. Da begynte jeg å skrive dette innlegget, og nå som det straks er publisert flytter jeg meg over til naborommet for å sy resten av kvelden.

En helt perfekt dag!

3 kommentarer om “En helt vanlig dag for meg!”

  1. Jeg lurtepå om du har laget mønsteret til luen selv eller kjøpt det? Leter etter et mønster selv 🙂

Legg igjen en kommentar