Dette spiser jeg i løpet av en dag #14

annonse // tights.no

Guri, denne spalten har gått helt i glemmeboken! Nå har jeg riktignok ført den opp i planleggingsboken i flere uker fremover. Den kommer til vanlig ut på tirsdagene, med noen få unntak så klart! Dagen jeg deler med dere i dag er egentlig fra forrige uke – onsdag eller torsdag om jeg ikke husker feil. Men det har ikke så mye å si når den er fra – poenget er bare at det er en helt vanlig dag kostholdsmessig for min del.


Før trening

Jeg trener tidlig om morgenen, etter at mini er levert i barnehagen. Som regel i 9 tiden, og derfor synes jeg det er best å trene før frokost ettersom jeg ikke er sulten om morgenene. Jeg har likevel litt i magen, og det er DENNE pre workouten. Den gir meg energien jeg trenger til å trene på tom mage. Tipp topp! Bruker du rabattkoden min 7TJAT når du bestiller den får du en boks til KUN 29 KRONER! Ordinær pris er 299,-

Etter trening 

Når jeg kommer hjem fra trening er magen derimot mer sulten! To nakkekoteletter og en god klatt smør ble «etter trening» måltidet mitt denne dagen, og jeg spiste vel maten i 11 tiden på formiddagen. Akkurat dette må helt klart være en av mine lavkarbofavoritter – fantastisk godt!

Middag

Middagen ble taco, og ettersom jeg spiser lavkarbo kutter jeg ut lefsen og spiser det heller som en salat. Veldig godt det også! Vi spiste middag kl.17, og etter det holdt jeg meg god og mett resten av kvelden. Skal forsåvidt nevne at jeg forsynte meg to ganger. Spiste derfor omtrent 1.5 ganger mengden dere ser på bildet over.


Som jeg har sagt før; det jeg elsker aller høyest med lavkarbolivsstilen er helt klart at man går ned i vekt uten å sulte. Jeg spiser når jeg er sulten, men trenger som regel ikke noe mer enn to måltider i løpet av en dag. Det er så deilig å slippe og bruke masse tid på å spise, haha! Kanskje er jeg den eneste som tenker slik, men jeg synes det er helt fantastisk å kunne være drive på med mitt i timevis uten å måtte stoppe for å ta en matpause.

Grunnen til at man er mett så mye lenger på lavkarbo er mengden fett i hvert måltid. Fettet metter og holder fettforbrenningen på topp! Spesielt om man er i ketose.

Hvordan ser en vanlig dag ut for deg?

3 kommentarer om “Dette spiser jeg i løpet av en dag #14”

  1. Takk for at du deler så mye inspirasjon til lavkarbo mat! 😀 Har hentet mye oppskrifter her inne hos deg!

    Hvordan går lavkarboen nå? Hvor mye har du gått ned siden du startet? 🙂

    Har selv gått på lavkarbo siden april og trives med det. Jeg lever ikke super strikt og har prøvd meg litt frem (dvs skeiet ut på besøk og av og til ellers) og det fungerer bra! Har gått ned 18,5 kg og skal fortsatt ned 7,5 kg ca!
    Eeelsker bringebærsmoothien du delte en stund tilbake, den brukes ofte som kveldsmat her i hjemmet <3

  2. Ingebjørg: Wow, det er knallbra! Godt jobbet ? Her går det også veldig bra og jeg begynner å bli i tvil om jeg noensinne vil gå tilbake til såkalt «vanlig» kost igjen. Jeg trives rett og slett så bra med denne livsstilen! Totalt har jeg gått ned 36 kilo, men 15 av dem etter at jeg startet med lavkarbo ?
    Så gøy å høre at du liker oppskriftene godt, det gir meg bare enda mer motivasjon til å utforske mer på kjøkkenet for å finne flere gode oppskrifter til dere! ❤️

Legg igjen en kommentar