Dette har jeg aldri gjort før!

Nok en gang fikk jeg et spontant innfall i går kveld. Jeg tenkte at det hadde blitt fint å bytte plass på spisebord og sofagruppe. Christopher gav meg «blikket» da jeg forslo at vi skulle omrokkere på nesten alle møblene like etter at vi hadde satt oss ned for kvelden. Men på et vis fikk jeg viljen min likevel.

Det verste av alt var likevel at jeg ikke likte det da vi først hadde byttet, så vi måtte snu alt tilbake igjen! Haha. Da vi omsider fikk alt på plass slik det sto i utgangspunktet fant jeg ut at jeg ville prøve å snu spisebordet. DET likte jeg mye bedre! Stuen føles luftig og åpen.

I dag fant jeg også ut at jeg ville prøve å gjøre noe jeg aldri har prøvd før – nemlig å fjerne det aller siste av gulvteppene vi har i huset (utenom det på rommet til Dennis). Teppet under spisebordet ble pakket bort, og til og med dét følte jeg gjorde stuen mer åpen. Vi har riktignok kun satt det i gangen i første omgang i tilfelle vi angrer, men jeg tror absolutt dette er en løsning vi lander på!

Hva syns du? HER kan du se hvordan det så ut før.

2 kommentarer om “Dette har jeg aldri gjort før!”

  1. Så fint dere har fått det! Kjenner meg veldig igjen i det å plutselig skulle ommøblere sent på kveldene. Du burde forresten prøve å legge teppet under sofagruppen. Tror du vil oppfatte stuen som ekstra koselig for sene høstkvelder da, i tillegg vil det føre til en annen helhet på den delen av stuen 🙂

Legg igjen en kommentar