Det er greit å ha dårlige økter

reklame // nelly

Det kan ikke alltid gå like bra, og i dag var et godt eksempel på en slik dag. Jeg hadde i utgangspunktet en veldig god morgen med godt humør og masse energi. Etter at minsten var levert i barnehagen smilte jeg meg hele veien bort til treningsstudioet klar for ei rågod økt med fokus på mage og kjernemuskulatur.

Det ble riktignok ikke helt som forventet. Ja, jeg utførte programmet jeg hadde satt opp på forhånd, og kom meg igjennom alt, men det var såvidt. Motivasjonen hadde på mystisk vis forduftet og jeg gjorde egentlig bare det jeg skulle fordi jeg måtte, ikke fordi jeg kjente motivasjonen og gleden boble, eller mestringsfølelsen etter å løfte tyngre og tyngre.

Jeg vet ikke helt hvorfor det ble slik, for jeg hadde som sagt en ganske god dag, men slik er det bare i blant. Jeg velger å fokusere på at jeg likevel klarte å fullføre, og er stolt over det, så får det heller bare være greit at alt ikke var like gøy som forventet akkurat i dag.

Ellers vil jeg gjerne tipse dere om buksen/tightsen jeg har på meg her. Den er supertynn i stoffet og skikkelig behagelig. Jeg synes også den ser ganske fin ut og skiller seg litt ut fra de vanlige, typiske treningstightsene. Om du likte den like godt som meg kan den kjøpes HER.

Noen som lurer på hvilke øvelser jeg trener på mageprogrammet mitt? Jeg deler det gjerne om det er interesse for det!

En kommentar om “Det er greit å ha dårlige økter”

Legg igjen en kommentar