Dennis prater som en foss!

Jeg lovet meg selv at jeg ikke skulle dele så mye angående utviklingen til Dennis her inne for snart et halvt år siden. I dag er jeg likevel bare nødt til å gjøre et unntak. Jeg er nemlig så stolt at jeg snart sprekker! Den pratingen altså. Han er så flink! Munnen går i ett hele dagen, og selv om det ikke er alt vi forstår blir ordene tydeligere og tydeligere for hver dag som går. Han gjentar, prater, roper og lytter!

Derfor bestemte jeg meg for å filme litt etter at vi kom fra barnehagen i dag. Totalt sier han alt det her på cirka 8 minutter, og slik fortsetter det altså dagen lang! Det er mye jeg ikke fikk med her også, som jeg glemte helt ut i farten.

Ellers forstår han minst dobbelt så mange ord. Denne alderen her altså – kan noen være så snill å pause tiden!

3 kommentarer om “Dennis prater som en foss!”

  1. Wow, han må ligge ganske langt foran i språkutvikling, eller? Har ei jente født i starten av april samme år som dennis og hun kan såvidt si mamma og pappa. Snakker heller ikke så masse til vanlig. Hun er helt stille, og hyler/skriker når hun vil noe eller er misfornøyd. han er kjempe flink!

Legg igjen en kommentar