Den beste følelsen!

annonse // proteinfabrikken

Nok en gang kicker jeg i gang uken med ei god treningsøkt. Det er uten tvil den beste følelsen, spesielt når jeg i tillegg trener sammen med noen. I dag var det med denne kjekkasen her – Roar! Vi hadde bryst og triceps på planen, og jeg fikk testet ut et par nye øvelser. Nå glemte jeg å ta bilder av dem, men kan kanskje vise dere i en video en annen gang om det skulle være interessant?


Ellers er det sying og litt matlaging som står på planen nå, før jeg skal innom posten senere for å sende avgårde noen bestillinger og ikke minst hente en spennende pakke fra Proteinfabrikken. Gleder meg skikkelig til å vise dere innholdet! Proteinfabrikken har så mye fint treningstøy for tiden – spesielt på salg! Under her ser dere mine favoritter.

KAN KJØPES HER // – 79 % rabatt, kun 149,-

KAN KJØPES HER // – 50 % rabatt, kun 224,-

KAN KJØPES HER // – 25 % rabatt, kun 824,-

KAN KJØPES HER // – 50 % rabatt, kun 500,-

KAN KJØPES HER // – 50 % rabatt, kun 250,-

KAN KJØPES HER // – 50 % rabatt, kun 399,-

KAN KJØPES HER // – 50 % rabatt, kun 199,-


Har du planer om å friske opp treningsgarderoben i løpet av høsten?

En kommentar om “Den beste følelsen!”

  1. Herregud så mye fint! Eg har egentlig glømt ut heile proteinfabrikken. Kjøpte mye der før, men lenge siden nå. Den madison tightsen har eg øsnka meg lenge, og ser den aldri på salg andre plasser. Tror eg må bestille den <3 Takk for tips, og for ein kjekk treningspartner. Skulle ønske jeg også hadde noen å trene med, men her blir det alene i stuen etter at sambo har reist på jobb. Funkker der også <3

Legg igjen en kommentar