Vi spiser aldri middag sammen lenger!

For første gang på en liten evighet har endelig Christopher fridag, noe som gjorde at vi kunne spise en etterlengtet middag sammen! Vaktene hans pleier for tiden å være fra kl. 15 – 00, så da har det bare vært Dennis og meg som har spist sammen. Det at vi kunne sitte rundt bordet å spise sammen som en familie i dag var derfor veldig koselig.

På menyen sto det kyllingfilet med blomkålmos. Men så hadde Christopher ris i stedet for blomkålmos, han og Dennis hadde også gulrot til, og jeg hadde litt ekstra smør over.

Maten falt veldig i smak hos alle tre, og nå er guttene på badet for å ta kveldsstellet sammen. Herregud det er lenge siden Christopher har fått være med på ettermiddagslek, kveldsbad og legging. Nå som Dennis går i barnehagen om formiddagene, som er den perioden på dagen Christopher ikke er på jobb, tror jeg han kjenner veldig på det at han får så mye mindre tid med sønnen sin enn før.

Slike dager som dette er derfor ekstra verdifulle! Og det beste av alt: etter helgen har han hele tre fridager på rad. Hurra! Tror vi må finne på noe koselig å gjøre ute om været holder seg like fint som nå.

Ellers skal jeg på et viktig møte angående jobbsituasjonen min i morgen. Krysser fingrene, gruer og gleder meg til å få vite litt mer!

2 kommentarer om “Vi spiser aldri middag sammen lenger!”

  1. 15 t på jobb? Er det lov i det hele tatt, uten lengre fri perioder. Virker som han jobber langt over 100 % og det er jo lover på hvor mye overtid han kan jobbe. Er han med i fagforbundet ? Har en samboer som jobber 12t skift hver tredje helg samt tredelt trunus utenom. Og han får ofte vekefri pga dette. Han jobber 100%

Legg igjen en kommentar