VÅRE MORGENRUTINER!

Morgenrutinene er vel egentlig det som har endret seg mest etter at Dennis begynte i barnehagen. Før var det ikke så nøye om vi sto opp klokken 7 eller 9. Det gjorde ingenting om frokosten ble spist med det samme eller etter kos og lek. Vi hadde rett og slett ingen fast rutine på hvordan dagen startet. Nå er vi derimot avhengig av det!

Snurr film for å se hvordan en vanlig dag starter hos oss.

Videoen er filmet med DETTE kamera!

Kort fortalt:

Dennis våkner et sted mellom kl.6.30-7.30. Hvis han våkner før kl.7.30 går jeg inn på rommet hans og tar han med meg inn i sengen vår. Der tuller og leker vi sammen alle tre til klokken blir 7.30. Da står pappaen opp og tar Dennis med seg på badet for morgenstell + han tar på han klærne jeg la frem kvelden i forveien.

Samtidig som han ordner og steller Dennis gjør jeg det samme med meg selv. Deretter pakker jeg matboks og frukt til Dennis som jeg har gjort klart kvelden i forveien, samtidig som Dennis og pappaen leker og koser inne i stuen. Etter et par minutters hygge kler pappaen på Dennis, jeg kler på meg, også kjører vi hjemmefra klokken 8. Nå går pappaen inn og steller seg mens jeg leverer Dennis i barnehagen.

En helt perfekt rutine som fungerer ypperlig for oss! Når og hvordan pleier du å starte dagen?

2 kommentarer om “VÅRE MORGENRUTINER!”

  1. Blir så lykkelig i hjertet mitt når jeg ser barn som har det godt! Med foreldre som genuint gjør hverdagen bedre for et barn. Dere er dyktige, kjærlige og gode foreldre! Dennis er minst like heldig for å ha dere som dere er for å ha han! <3

Legg igjen en kommentar