Ukens spørsmål #79

oppskrift HER

Spiser lavkarbo, men er dessverre allergisk mot mandler og nøtter. Vet du om noe man kan lage bunnen med, da? 🙂

Heidu! Nå har jeg ikke så veldig mye kunnskap om akkurat nøtteallergi, men det jeg ville erstattet mandelmelet med om jeg ikke hadde det i hus er sesammel. De to er ganske like når det kommer til hvor mye væske de suger til seg etc. i tillegg til at det ikke er FOR stor forskjell på smaken. Er dette noe du kan spise? Om ikke kan du kanskje prøve deg frem med pofiber, kokosmel eller noe lignende..? Hm ♥︎ LYKKE til uansett! Kanskje noen av leserne her har andre gode alternativer?

Hva slags kamera bruker du? Vakre bilder på bloggen.

Jeg har to kameraer; canon EOS 7D med litt forskjellige objektiver. Det bruker jeg mest til å ta bilder da det er det som har aller best kvalitet + der bruker jeg manuelle innstillinger. Kan kjøpes HER. I tillegg har jeg Canon Powershot G7 X Mark ll, som er et kompaktkamera med veldig god kvalitet. Dette bruker jeg til de fleste filmene mine da det er bra både på automodus og autofokusering, men det er også bra å ta bilder med når vi er på farten og jeg ikke orker å dra med det store speilreflekskameraet mitt. Det kan kjøpes HER. Tusen takk forresten ♥︎

genser HER // bukse HER // belte HER

Du har sååå fint hår! Hvordan har du klart å spare så lenge?

For å være ærlig er det egentlig bare latskap… Ups! Jeg er ikke flink til å gå til frisøren for å stusse det jevnlig. I tillegg vokste det i rekordfart mens jeg var gravid i ni måneder. Etterpå har jeg klippet meg en gang (i desember’17) og tok egentlig en god del av lengden (se før og etter bilder HER) men på mystisk vis har det vokst ganske fort ut igjen etter det også. Vasker det med Sunsilk Superfruit sjampo og balsam cirka en gang i uken, og bruker ingen varmebehandling på det (føning, retting etc.).

Går riktignok en del med håret i strikk, som mange sier er fy fy, men her går det helt fint. Har også alltid hatt veldig tykt hår. Kanskje det har noe å si? Kort oppsummert har jeg ikke gjort noen ting. Det lange håret har rett og slett bare blitt en heldig konsekvens av at jeg ikke har tatt vare på det.

Hei! Bestilte babynest fra nettbutikken din for noen dager siden 🙂 Vet du hvor lang tid det tar før jeg får det? Gleder meg hvertfall veldig.

Så koselig, og tusen takk for bestillingen din! Det tar omtrent 7-10 dager fra jeg får inn bestillingen til du har den i hus ❤ Håper du blir fornøyd ?

Hvilken størrelse har du i buksene? ? Er de normale i størrelse? De så kjempe behagelige ut!

Ja, synes egentlig de er normale, men kanskje litt stram strikk i midjen.. Jeg syntes min var helt perfekt, men har kjøpt den i L. Bruker til vanlig M (en sjelden gang L) i bukser. Den var løs og ledig på resten, men som sagt litt stram i midjen (ikke så stram at det gjorde noe altså). Haha, rotete svar! Konkludert blir det: står du mellom to størrelser, velg den største, om ikke så velger du den du vanligvis bruker ❤

Og ja: den er dødsbehagelig! Elsker den allerede ? Kan kjøpes HER.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

3 kommentarer om “Ukens spørsmål #79”

  1. Hei,når jeg baker suksesskake til de med nøtteallergi pleier jeg å bruke solsikkefrø/kjerner.Det fungerer veldig bra, smaker kjempegodt.Kjenner faktisk ikke forskjell.Ha en fortsatt fin søndag 🙂

  2. Hei

    Du er utrolig flink til å flette håret! Har selv veldig tykt og langt hår, og sliter veldig med og klare å flette håret.
    Lærte du å flette selv? Kan du eventuelt vise en tutorial video eller lignende der du viser hvordan du lager forskjellige frisyrer? Takk på forhånd 🙂

Legg igjen en kommentar