Til alle foreldre som elsker rabatter!

reklame for egen nettbutikk

God kveld folkens, og først og fremst takk igjen for at så mange ønsker klær fra Lillegullet! Det rører hjertet mitt, og ikke minst gir det meg muligheten til å drive med det jeg liker aller mest for øyeblikket – sying. Derfor vil jeg gjerne takke dere med en rabattkode «FRIFRAKT» som gir gratis frakt på absolutt alle ordre helt frem til søndag kl. 23.59! Ingen minstepris altså.

Ta deg en tur inn på lillegullet.no og finn dine favoritter – både blant barneklær, – utstyr og voksenklær. Jeg har også et par produkter på SALG for øyeblikket.

I går kveld ble det litt trøbbel med legging, men jeg rakk likevel å sy det dere ser på bildet under her: to vognputer og en voksentopp. Vognputene ble overlevert til kundene i formiddag og toppen har jeg stolt bært selv gjennom hele dagen. Åh, den er så deilig og komfortabel.

Det er altså den jeg har på meg på resten av bildene i dette innlegget! Den er forresten helt lik toppene i striper jeg også har i nettbutikken, som flere har etterlyst bedre bilder av. Synes utformingen rundt ermeåpningene er noe av det fineste med den, for ikke å snakke om hvor fint den legger seg til kroppen.

Ellers fikk jeg blant annet sydd et helt nytt produkt i formiddag – denne vakre fleecejakken, og det er faktisk det aller første plagget som finnes helt i fra prematur-størrelse 44 – 170! Synes den er så vakker, og passer perfekt nå som vinteren nærmer seg. Du finner den så klart i nettbutikken!


Herregud jeg merker det blir vanskeligere og vanskeligere å holde igjen på hva jeg syr til Dennis. Altså jeg har lyst til å gi han ALT! Ull-luene i alle farger, utallige kosebukser, sparkebukser, heldresser og pysjamaser, og nå også denne fleecejakken. Jeg må likevel gjøre alt jeg kan for å stoppe nå snart, haha, han har jo så mye klær!

Husk å ta deg en tur innom Lillegullet.no for å klikke hjem dine favoritter – og ikke glem rabattkoden «FRIFRAKT»! 

4 kommentarer om “Til alle foreldre som elsker rabatter!”

  1. Må du ikke egentlig merke innlegget med reklame når du reklamerer for butikken din? Eller tar jeg heeelt feil nå?

  2. Hei!
    Jeg har sett at du ikke merker noen av innleggene dine om nettbutikken som reklame. Er det en grunn til det? Forbrukertilsynet er rimelig tydelig på dette. Du merker jo reklamesamarbeid.

  3. Prøver igjen. Hvorfor merker du ikke innlegg om nettbutikken/syoppdrag med reklame? Forbrukertilsynet er veldig tydelig på dette, og du er konsekvent i mangel på merking. Det kan jo ha alvorlige følger. Hva tenker du om det?

  4. Fast leser: Hei, og tusen takk for at du gjorde meg oppmerksom på det! Tenkte rett og slett ikke over at det var reklame med tanke på at jeg driver både blogg og nettbutikk selv, men da skal innleggene merkes heretter 🙂

Legg igjen en kommentar