TENK AT DETTE SKJER MEG!

annonselenker // nelly

bukse HER ⎮ belte HER ⎮ genser HER

H E R R E G U D ! ! !

Prosessen er i gang! Ballen ruller, og jeg er på vei mot min aller største drøm noensinne. Jeg vil ikke si for mye om akkurat hva det gjelder før det blir litt mer sikkert, men la mer bare si at dette er STORT! Hvis alt går i boks kommer jeg til å leve lykkelig resten av mitt liv – det er jeg helt sikker på! Åh, sommerfugler i magen.

Skulle så gjerne ønske jeg kunne ropt ut alt, men jeg er redd sjansen kan bli mindre for at det går i boks om jeg sier det høyt allerede nå. Eller at det går troll i ord (er ikke det et passende uttrykk å bruke nå? Haha, jeg har ikke peiling, men er samtidig så giret at jeg heller ikke bryr meg om det var totalt bom). Klarer ikke sitte stille – eeer så glad!

Blir det som jeg håper kommer dere til å få vite ALT ganske snart!

Legg igjen en kommentar