Syr 10 timer hver dag

Et helt halvt år etter alle andre har jeg endelig fått ut fingeren og lest boken selv også! Husker jeg begynte på den for et par år siden, men plutselig hendte det altfor mye og jeg hadde ikke tid til å lese den ferdig. Etter en liten stund glemte jeg den ut, og kom ikke på den igjen før nå nylig når jeg endelig har begynt å lese bøker igjen – lydbøker altså.

Mens jeg syr! Det er så digg. Å leve seg inn i en annen verden mens man produserer plagg og barneutstyr fulle av kjærlighet, følelser, tårer, glede og latter. Altså, det må bare prøves. Jeg som trodde jeg likte å sy før… Det var ikke engang i nærheten av like koselig som nå.

Planen i kveld er derfor nettopp det! Det kom inn en god del flere bestillinger i går, og selv om den tanken hadde stresset meg tidligere bare smiler jeg nå. Tenk at så mange ønsker å la barna sine leke, kose, sove og LEVE i klær jeg har sydd med mine egne hender. Tenk at så mange velger Lillegullet fremfor så mange andre merker der ute – det føles så uvirkelig og jeg er så takknemlig.

Spesielt når jeg får så mange gode tilbakemeldinger på det jeg selger! Da blir det helt klart verdt å bruke 10 timer av døgnet på å sy omtrent hver eneste dag!

7 kommentarer om “Syr 10 timer hver dag”

 1. syns du kjempeflink som klar å sy og være mamma samtid og samboer 🙂
  Eg lese bloggen din hver gang du kommer med nye innlegg 🙂

  Stå på 😀

 2. Haha jeg leste først overskriften som «spyr 10 timer hver dag» og tenkte bare stakkars deg som spyr så mye ?

  Men heia deg, synes du er så flink og syr så masse fint!

 3. Haha, neste først overskriften som spyr 10 timer og ikke syr… og tenkte bare stakkars deg som spyr så mye ??‍♀️?

  Men heia deg, synes du er kjempeflink som står på og syr så mye fint! Klem

 4. Hei!jeg ser at du fortsatt har lik skrive måte som Jessica. Kopierer du mye fra hu?Eller inspirerer hu deg så mye at du prøver å skrive på samme måte? Er hu et forbilde for deg? Vi er jo så flink til å formulere seg,og ser at du skriver mye av det samme ?

 5. Anonym: Haha, hvor i alle dager kom det fra, og gi meg gjerne konkrete eksempler på det du mener jeg «kopierer». Har ikke engang vært innom bloggen hennes siden «hendelsen» for flere måneder siden, så om innholdet er så likt som du skal ha det til er det nok heller hun som kopierer meg? ?

Legg igjen en kommentar