Om alt gikk etter planen…

annonselenker

Genseren min er superdigg og kan kjøpes HER.

I det dette innlegget publiseres befinner vi oss mest sannsynlig på besøk hos min kjære mormor og morfar som faktisk har vært på ferie sammenhengende siden 14.juli! Wow, det er lenge. Først var de med oss til Spania i 3.5 uke, og samme dag som flyet landet i Haugesund pakket de bobilen og kjørte på tur. Tipper det vil bli veldig godt å se dem igjen nå!

Ellers har vi, om alt gikk etter planen, vært på Politiets dag her på Haugalandet i dag! Gleder meg til å fortelle dere mer om det senere i kveld.

Min vakre prins som kler den nye lua si helt perfekt! Har en liten kjærlighet for burgunderrød for tiden. Luen kommer ut i nettbutikken i løpet av helgen! Så husk å følge med. Om du vil ta en titt på de andre luene i mellomtiden kan du gjøre det HER.

Håper dere har hatt en helt fantastisk lørdag så langt!

Legg igjen en kommentar