Nå blir alt annerledes!

annonselenker // nelly

topp HER / bukse HER / sko heee… nei, vent. Går barbeint som alltid ?


Jeg har tenkt og vurdert en liten stund, men nå har jeg altså endelig bestemt meg. I tillegg til bloggen vil jeg satse litt mer på Instagram fremover, men på en annen måte enn her inne. Her på bloggen vil fokuset fremdeles være hverdagsglimt, tanker, følelser, lavkarbo, sying og alt det der. Altså – alt vil være som det pleier.

Forskjellen er derimot inne på Instagram – som jeg tidligere kun har brukt som en kanal for å poste når det er et nytt innlegg på bloggen. Nå vil jeg heller utvikle meg i en egen retning der inne, og disse to kanalene vil ikke lenger være så like som de har vært. På Instagram vil fokuset bli interiør, inspirerende bilder og fokus på mitt liv som mamma. Jeg kommer ikke til å dele all verdens tekst der inne, men bildene vil (for det meste) være helt andre enn de som havner på bloggen.

Dere som følger meg på Instagram har kanskje allerede lagt merke til det?

Ikke vet jeg om dette er noe jeg kommer til å like på samme måte som bloggingen, men det er i det minste verdt et forsøk. Jeg kommer også til å prøve og være mer aktiv på instastory. Så, hvis dere vil følge meg på Instagram kan dere klikke HER. Da blir jeg super takknemlig!

Hva heter du på Instagram og hvilken type bilder deler du?

3 kommentarer om “Nå blir alt annerledes!”

  1. Hei! Bestilte babynest fra nettbutikken din for noen dager siden 🙂 vet du hvor lang tid det tar før jeg får det? Gleder meg hvertfall veldig 🙂

Legg igjen en kommentar