Mye å ta igjen!

badedrakten kan kjøpes HER – med helt nydelig rygg


Vi er trygt hjemme i Norge igjen, og nå sjonglerer jeg utpakking, sying, merking av barnehageklær, legebesøk, matplanlegging og alt annet som hører med når man plutselig har vært borte fra alt som heter hus og oppgaver i nesten fire uker! Det ble dermed litt hektisk da vi først kom oss hjem, og jeg fikk ikke oppdatert som planlagt i går. Nå begynner jeg derimot å lande litt.

Jeg har en del å ta igjen på jobbfronten, så det blir mye dur fra symaskinen de neste kveldene, men heldigvis jobber Christopher minst like mye så han slipper å være her hjemme å irritere seg over bråket. Dennis derimot elsker når jeg syr på kveldstid, for han sover bare ekstra godt til den jevne, høye lyden.

Nå skal jeg betale noen regninger, fikse et avtalt blogginnlegg, svare på noen spørsmål og omsider få merket noen flere av barnehageklærne vi kjøpte i Spania!


Badedrakten jeg har på meg på bildet over her finnes forresten i mange andre farger – se alle HER.

Legg igjen en kommentar