Mine oversized favoritter denne høsten!

annonselenker

genseren jeg har på meg kan kjøpes HER ⎮ bukse HER ⎮ sko HER (nå på salg!)

Store, oversized og varme strikkegensere er virkelig det beste nå som høsten nærmer seg med stormskritt… Bokstavelig talt! Haha. Jeg har allerede garderoben min full, og skal innrømme at jeg har begynt å bruke dem allerede. Har du? Om ikke finner du et stort utvalg av mange fine gensere inne på nelly om dagen. De har nettopp fått inn mange deilige gensere til den kommende sesongen – se alle HER.

MINE FAVORITTER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER ⎮ 7. HER ⎮ 8. HER ⎮ 9. HER

Over ser dere noen av mine favorittgensere blant en hel haug av ulike varianter, farger og fasonger.

Den jeg har på meg her tror jeg må være min favoritt av de i garderoben min ettersom ryggen er så fin! Den kan derfor like gjerne brukes til fint som til hverdags. Se bare for deg denne genseren sammen med et høyt skjørt. Tror det kunne blitt veldig pent. Som sagt finner du denne jeg har på meg på bildene HER i denne og flere andre farger.

Dressen til Dennis kan jeg forresten også prate varmt om! Den er fra Nøstebarn og skikkelig deilig nå når det begynner å bli litt kaldere.

Har du høstklærne klar? Husk at Småungene har fått inn MYE nytt ull til de minste nå. Stort utvalg av Hust & Claire, Joha, Memini, Lillelam og mye mer. Sjekk ut ALT HER.

Legg igjen en kommentar