Mine 10 mest populære lavkarbooppskrifter!

Herlighet! Gjett om jeg ble overrasket da jeg nettopp oppdaget at jeg har delt hele 90 lavkarbooppskrifter med dere her inne. Det er skikkelig mye! Spesielt med tanke på at jeg delte den første i januar nå i år. Det er ingen tvil om at det er lavkarboinnleggene som blir lest mest, men under har jeg listet opp de 10 mest populære av alle. Kanskje du finner noen du ikke har prøvd? Alt fra frokoster og middager til kaker og desserter.


Hamburger med brød og dressing

Dette var en av de første oppskriftene jeg delte, og jeg bruker den stadig enda. SÅ GOD! Oppskriften finner du HER.

Tidenes beste ostekake

Herregud for noen stygge bilder det var her ser jeg nå. Tror jeg må lage kaken på ny i nær fremtid for å oppdatere med litt bedre bilder som viser hvor god denne kaken faktisk er! Oppskrift HER.

Crunshy pannebrød – det perfekte alternativ til brød

Denne er SÅ god! Tror jammen jeg skal lage meg en porsjon etter at mini er i seng. Så kan han få med seg i barnehagen i morgen også! Oppskrift finner du HER.

Smørgrøt

Dette var også en av de første oppskriftene jeg delte, og når jeg tenker meg om har jeg faktisk ikke laget den siden. SÅ synd, for den er skikkelig god, og nå som det begynner å bli kaldere passer det perfekt med grøt. Oppskrift HER.

Blomkål- og brokkoligrateng med bacon

Den perfekte middag! Oppskrift HER.

Pizza med italiensk bunn

Denne laget jeg faktisk senest i forrige uke! Skikkelig, skikkelig god, og en stor helgefavoritt her hjemme. Oppskrift HER.

Pavlova uten sukker

Oppskriften delte jeg like før 17.mai, og vi serverte den i 17.mai selskapet hos oss. De ble gladelig slukt av både høykarbere og lavkarbere – bare husk å lage dem så tett opp mot servering som mulig. Oppskrift HER.

Saftig sjokoladekake med masse smak

Ingen tvil om at denne skal bakes, serveres og nytes om et par måneder når jeg skal feire bursdagen min! SÅÅÅ god, og oppskrift finner du HER.

Dr. Maud pudding

Deilig dessert! Oppskrift HER.

Tårn av frokostpannekaker

Tykke, gode frokostpannekaker. Oppskrift HER.

Har du prøvd noen av dem?

Legg igjen en kommentar