LCHF: skikkelig gode sellerirotfries!

Sellerirot fries dere! Lavkarberes alternativ til pommes frites, men om jeg skal være helt ærlig tror jeg jaggu jeg hadde gått for sellerirot fries i stedet for pommes frites om jeg ikke hadde spist lavkarbo også. Det er så mye mer smak i disse enn i vanlig potet synes jeg.

Derfor er jeg bare nødt til å dele oppskriften med dere. Eller, oppskrift og oppskrift. Fremgangsmåte i hvertfall, for det sier seg vel selv at ingrediensene for å få sellerirot fries er nettopp sellerirot..?

Slik gjør du:

Skrell og skjær opp ønsket mengde sellerirot i staver. Ha så en klatt smør i ei stekepanne, og stek dem uten lokk til de blir gylne og sprø. Så enkelt er det faktisk! Krydre med piffi – det gir best smak enten det er pommes frites eller sellerirot fries, spør du meg.

Disse er forresten en stor favoritt hos minstemann også, så om du ikke har lagd det enda bør du absolutt gjøre det så fort som mulig. Passer perfekt til både kjøtt, fisk, burger eller bare som et eget, lite mellommåltid.

 

Håper det smaker!

En kommentar om “LCHF: skikkelig gode sellerirotfries!”

Legg igjen en kommentar