LCHF: pizzasnurrer med ost og skinke

Sjekk denne deilige middagen jeg nøt i dag.


Da jeg var på besøk hos mamma i går fikk jeg med meg en rull med pizzasnurrer. Skikkelig takknemlig for det! Den la jeg i kjøleskapet og bestemte meg for å spare den til middagen i dag. Da skar jeg den opp i skiver hadde litt ost på toppen og deretter 2 minutter i mikro. Med litt pepper og finhakket ruccola på toppen smakte det bare helt fantastisk.

Siden jeg likte det så godt var jeg bare nødt til å spør mamma om jeg fikk lov til å dele oppskriften på denne pizzarullen med dere! Og det fikk jeg heldigvis – oppskriften kan ser dere HER på instagrammen til mamma. Holy så mye god mat hun deler der. Om dere er ute etter gode lavkarboinstagrammere å følge er altså hun et godt tips.

Oppskriften gir en rull som en slags rullekake, og så skjærer du bare opp så mange skiver/snurrer som du ønsker. Du kan også erstatte osten på toppen med salsa og guacamole. Eller spise de som de er. Skikkelig gode uansett!

Synes du det ser godt ut?

Legg igjen en kommentar