LCHF: matmuffins med skinke, ost og avokado

Flere har fortalt at de synes det er vanskelig å finne gode lavkarboniste ettersom brød i hovedsak er utelukket. Du kan så klart bake ditt eget eller kjøpe proteinbrødet til Rema 1000, men nesten enda enklere og enda bedre er disse muffinsene. Matmuffins fulle av smak og gode næringsstoffer!

Du trenger (til 12 små muffins): 

6 egg

1 dl fløte

100 gram picnic skinke

1/4 avokado

10-12 terninger fetost

Slik gjør du:

Pisk sammen egg og fløte til du får en jevn, gul blanding. Skjær så avokado og skinke i terninger og ha dem sammen med fetaosten oppi eggeblandingen.

Fordel i 12 muffinsformer. Litt over halvfulle, og la dem så steke midt i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter.

Slik så mine ut da de var ferdig stekte. De hadde blåst seg en del opp i ovnen og sank sammen til slik som på bildet under da jeg tok dem ut.

La de avkjøles og pakk dem så i lufttett beholder enten i kjøleskap eller fryseboks. De holder minst 3-4 dager i kjøleskapet.

Perfekt som nistemat sammen med for eksempel ost og grønnsaker som min lille hadde med i barnehagen i dag.

Veldig lettvint og fort gjort!

Legg igjen en kommentar