LCHF: fastfood med gode råvarer

Trenger du et godt og enkelt middagstips nå i disse ferietider? Denne retten kan like gjerne lages ute på grillen som på kjøkkenet, og smaker akkurat like godt, om ikke bedre enn skikkelig junkfood fra sjappene på ethvert gatehjørne. Lavkarbo fastfood med gode råvarer i en fei!

Du trenger:

Ønsket mengde sellerirot

Valgfri pølser – jeg brukte disse fra coop

100 gram baconterninger

sukkerfri ketchup, majones og piffi

smør til steking

Slik gjør du:

Start med å fjerne det ytterste skallet på selleriroten og skjær den så opp i strimler. Stek i stekepanne på høy varme i ei ss smør og dryss over piffi! La det steke uten lokk slik at de blir så sprø som mulig.

Ha selleriroten over på et par lag kjøkkenrull for at de ikke skal bli vasne, og la de ligge der mens du steker pølsene og baconterningene i samme smør etter sellerirotfriesene. Når alt er ferdig stekt er det bare til å servere med sukkerfri ketchup og majones.

Håper det smaker!

Legg igjen en kommentar