Kakepiknik midt på stuegulvet!

Flere av dere ble super ivrige da jeg nevnte at jeg hadde bakt kake i går! Skikkelig moro. Og ja, dere skal selvsagt få oppskrift på den – ikke i dag riktignok. Men jeg håper å få lagt den ut i morgen. Denne kaken er akkurat passe søt til å nytes på en hverdag, samtidig som den helt klart kan serveres i selskaper også.

Enkel, fin og kanskje litt sommerlig..?

Ettersom Dennis var relativt sliten etter barnehagen i går tenkte jeg det var hyggelig å få til en litt rolig familieaktivitet. Kvalitetstid med mamman og pappan sin! Så jeg fant frem piknikteppet vårt og la det utover midt på stuegulvet. Deretter plasserte jeg kaken i midten og et fat til hver rundt.

Vi hadde altså en skikkelig koselig kakepiknik midt i stuen, og Dennis elsket det! Han spiste kake med begge hender samtidig som han kikket opp på oss smilte, og lo litt inni mellom av tanken på at vi spiste kake midt på stuegulvet – også på en torsdag.

♥︎

Legg igjen en kommentar