Jeg vet det kommer til å gå bra!

Hvem skulle trodd det, i dag er jeg blitt mamma til en barnehagegutt. Det vil si, den lille babyen min som jeg enda føler jeg satte til verden for et par måneder siden har begynt i barnehagen. Det føles så rart og stort. Tenk at han allerede er barnehagegutt. Foreløbig går det over all forventning, men vi er tross alt kun i tilvenningsfasen. Jeg har likevel stor tro på at dette kommer til å gå kjempe fint. Det gjør jo som regel det.

Jeg sitter igjen med en enorm trygghetsfølelse etter dagens besøk. De ansatte rører meg skikkelig, og måten de utstråler kjærlighet og trygghet gjør meg sikker på at dette kommer til å gå bra. Det er så rart.

Husker dere et halvt år tilbake i tid, da det var tid for å søke barnehageplass? Jeg var så usikker på hva jeg skulle velge, men jeg føler meg allerede ganske sikker på at jeg har valgt riktig. Dennis går godt overens med store og små, syntes lekene var superspennende, men hønene..! Åh, de hønene var helt klart høydepunktet! «pippip, pippip» mens han peker mot dem, som bare er centimeter fra ansiktet hans på andre siden av vinduet.

Jeg har gruet meg en del (selv om det ikke har vært så ille som jeg trodde det ville bli for et års tid siden), men nå har jeg en behagelig ro over det hele. Jeg vet det kommer til å gå fint. For selv om jeg er ganske sikker på at det kommer til å bli kjempe tøft å etterlate han til noen andre mens han gråter og roper «mamma», og jeg ikke får muligheten til å trøste han, vet jeg også at det går over.

Jeg vet han kommer til å ha det bra i denne barnehagen, og jeg vet at dette bare er starten på en helt fantastisk periode av livet hans.

En kommentar om “Jeg vet det kommer til å gå bra!”

Legg igjen en kommentar