Jeg trenger tid for meg selv!

annonselenker / nelly

God kveld i fra stuen! Her er jeg alene hjemme. Eller det vil si Dennis sover og Christopher er på jobb. For anledningen har jeg dratt på meg de splitter nye koseklærne mine. Se så fine! Skikkelig behagelige er de også. Noe jeg setter stor pris på akkurat i kveld som formen ikke er på topp. Jeg er ikke syk eller noe, men energinivået har vært bedre. Mistenker at det kommer av en kombinasjon av for lite søvn og stresset rundt rekken av sybestillinger som må fullføres, barnehagestart og treningen jeg irriterer meg grønn over at jeg ikke får tid til akkurat nå.

Likevel smiler livet helt klart for tiden! Jeg er inne i en skikkelig god periode der problemer ser ut til å løse seg, barnehagestarten går strålende, vekten kun peker nedover og jeg føler meg generelt mye bedre. Foruten om i kveld da som sagt. Planen er derfor å nyte enda et stykke av kaken jeg bakte tidligere i dag. Lavkarbo så klart! Kanskje jeg til og med lager meg en iskaffe (oppskrift HER – verdens beste!) Kjenner det skal bli godt med litt avslappende tid for meg selv nå – jeg trenger det.

Ellers vil jeg avslutte med å ønske dere en fantastisk fin torsdagskveld! Og forresten – hvis du synes koseklærne mine ser behagelige ut kan jeg forsikre deg om at de er ENDA bedre, og hvis du vil ha dine egne kan du kjøpe buksen HER og genseren HER – begge på supersalg akkurat nå! Slå til før de er utsolgt, for jeg har en følelse av at det kommer til å skje fort.

♥︎

2 kommentarer om “Jeg trenger tid for meg selv!”

Legg igjen en kommentar