Jeg skal gifte meg i en helt spesiell brudekjole!

Det er kanskje noen av dere som husker brudekjolen jeg sydde meg i fjor høst? Bare to måneder etter at jeg sydde mitt første klesplagg og 10 måneder etter at jeg fant ut hvordan jeg bruker en symaskin. Jeg fortalte dere i den tid at jeg hadde sydd meg en brudekjole før jeg var blitt fridd til, og at denne kjolen skal lagres i skapet mitt til den dagen jeg gifter meg.

Vel, under ett år senere kan jeg allerede si at jeg har endre mening. Denne brudekjolen kommer aldri til å bli brukt i et bryllup. Den er så amatørmessig som det går an å bli, og jeg har lært og utviklet meg så mye mer siden jeg sydde denne. For ikke å snakke om at jeg absolutt ikke ønsker å være den størrelse som på bildene her i bryllupet mitt.

Når det er sagt har jeg en liten plan når det gjelder min fremtidige brudekjole. Jeg har lyst til å sy den selv, men ikke helt fra scratch. Jeg har et håp om at jeg en dag vil føle meg klar og trygg nok på mine egne syferdigheter til å sy om mammas brudekjole til min egen brudekjole.

Jeg er nødt til å sy den om en del for å få den til å passe mine ønsker og slik jeg vil ha den, men når jeg får det til vil den bety så mye mer! Bare tanken på at jeg gifter meg i samme brudekjole som mamma gjorde for 23 år siden får meg nesten til å gråte.

Mitt eget bryllup er derimot ikke engang i planleggingsfasen enda. Det skjer nok ikke med det første, og jeg kommer derfor heller ikke til å prøve meg på denne brudekjolen før jeg har en dato foran meg. Da vet jeg at jeg har den erfaringen og kunnskapen jeg trenger for å få det til.

Å sette saksen i mammas brudekjole er med andre ord noe jeg absolutt ikke tar lett på, og derfor vil være HELT SIKKER på hva jeg vil og at jeg får det til før det skjer!

En kommentar om “Jeg skal gifte meg i en helt spesiell brudekjole!”

  1. Vil anbefale å ikke gjøre den stroppeløs, da vil du beholde mye mer av den originale kjolen + det er mye mer klassisk for fremtidig bruk om noen skulle arve den.

Legg igjen en kommentar