Jeg fikk enda et sinnsykt innfall!

Gjett hvor jeg sitter og jobber nå – på mitt splitter nye kontor. Jepp! Det hele skjedde i går, i de sene nattetimer. Ikke før klokken 23 fant jeg ut at det hadde vært gøy å ommøblere litt i stuen. Nok et spontant innfall som livet mitt er godt kjent med. Av og til hater jeg at jeg er slik, men på den andre side kommer det veldig mye godt ut av det også.

Som i dag morges for eksempel, etter litt for få timers søvn som følge av det store prosjektet natten i forveien, kunne jeg spasere ut i en helt ny og ryddig stue. Christopher var på jobb til midnatt for så å dra på trening etterpå. Med andre ord gjorde jeg alt alene. Noe som var utfordrende nok i seg selv.

Da jeg omsider hadde lirket hele det sinnsykt tunge spisebordet vårt millimeter for millimeter bort til andre enden av stuen var jeg strålende fornøyd. Det ble så mye bedre plass rundt bordet, som har vært et stort irritasjonsmoment de siste månedene, så da føk motivasjonen i været og vitrineskapet som var minst like tungt gikk som en drøm.

Omsider fikk jeg flyttet spisestuedelen inn i hovedstuen og kontor og lekekrok i andre enden. Foreløbig er jeg overbevist om at dette er en mye bedre løsning, men jeg vil gjerne bo meg litt inn i forandringene før jeg sier noe sikkert. Det eneste jeg kanskje  aner kan bli litt irriterende med denne løsningen er at vi ikke ser lekekassen til Dennis fra sofaen i stuen. Jeg tror likevel det vil gå fint ettersom Dennis ofte tar med seg lekene sine rundt i hele huset, og liker best å leke der vi er. Når det er sagt er kontordelen av stuen rett ved siden av lekekroken, og det passer perfekt på dagtid når Christopher er på jobb!

Nå er jeg veldig spent på å høre hva dere synes om forskjellen! Hvis du ikke husker hvordan det så ut før kan du se det HER.

2 kommentarer om “Jeg fikk enda et sinnsykt innfall!”

  1. Synes det var fint med spiseborde der, men synes skapet passet bedre inn der det sto før 🙂 muligens fjernet gulvteppet også.

Legg igjen en kommentar