I dag skal disse skattene overleveres!

God morgen! Jeg kom akkurat på at jeg forteller dere ganske mye om syingen for tiden, men viser få bilder. Derfor kunne det være gøy å vise dere hva jeg skal sende avgårde ut i landet vårt i dag!

Det er kanskje ikke noen tvil om hva som så langt er ukens desiderte bestselger? Nemlig luer! Skikkelig gøy at de har blitt så populære. Jeg sverger til dem, synes de sitter så bra på hodet, så Dennis bruker omtrent kun Lillegullet luer! Vognputer er også en av bestselgerne denne uken. De er geniale i bagdelen når babyen blir mer interessert i å sitte og kikke rundt seg, men du synes det er for tidlig å bytte over til sportsdel. Kan kjøpes HER i mange ulike farger.

Ulike luer i forskjellige mønstre og farger. De tre til høyre på øverste rad er helt nye farger, og kommer ut nå i løpet av helgen. Resten finner dere i nettbutikken allerede! PS: Nå er de populære stripeluene også kommet med bomullsfór i tillegg til ullfór. Hurra! Ta gjerne en titt på alle luene mine HER.

Bortsett fra dem har jeg også et XL babynest klart – som passer babyer fra 4 måneder og oppover så lenge det skulle være behov for det. For å ta et eksempel passer enda min sønn på 17 måneder i dette babynestet! Det kan kjøpes HER. Ellers må jeg også minne dere om å sjekke ut alle lillegullet kosebuksene – helt klart super populære. Se alle HER.

Ser du noen av varene dine på bildet over? Om ikke kommer de ganske snart. Forventet leveringstid er 7-10 dager etter bestilling!

En kommentar om “I dag skal disse skattene overleveres!”

Legg igjen en kommentar