Hvem i alle dager kunne trodd det!?

annonselenker / nelly

bukse HER – 30 % NÅ ⎮ genser HER – 50 % NÅ

Nå er endelig klærne med høstfarger lagt øverst i skuffen. Og det til tross for at vi enda har et par uker av den siste sommermåneden igjen. Været utenfor derimot skriker høst lang vei, og da mener jeg absolutt det er innafor likevel. Buksen har jeg tipset dere om mange ganger før, men jeg gjør det igjen ettersom den endelig er på SALG – en av mine store favoritter!

♥︎ ♥︎ ♥︎

Dagen i dag har egentlig flydd avgårde. Vi hadde en rolig formiddag hjemme bare oss tre, før Dennis og jeg ble med mamma og lillesøster på senteret. Der kikket vi i noen timer før vi ble med hjem til dem. Tiden raser avgårde i godt selskap og før vi visste ordet av det var det leggetid for minsten.

Planen videre er .. *trommevirvel* .. Å SY! Hvem i alle dager skulle trodd det? Haha. Akkurat nå holder jeg på med et XL babynest (som brukes når det vanlige er utvokst, fra cirka 4 måneder og oppover). Dennis passer enda i det, så det varer med andre ord LENGE. Du kan bestille HER om du vil.

Ellers har jeg fått et par spørsmål om jeg kan vise dere hvordan dere syr helt enkle ting. Flere som ønsker det?

2 kommentarer om “Hvem i alle dager kunne trodd det!?”

Legg igjen en kommentar