Hva skjer med jobbsituasjonen min?

annonselenker // nelly

Jeg har hele tiden vært åpen om at jobbsituasjonen min har vært veldig vanskelig. Først var jeg lovet jobb, så fikk jeg ikke likevel, så kunne jeg få hjelp av nav til å få en jobb, men så kunne jeg ikke det heller. Plutselig sto jeg uten inntekt og hadde ingen krav på noe heller, det eneste jeg kunne gjøre var å søke jobber og håpe på det beste.

Etter det har jeg vel ikke sagt så mye, men jeg tenkte jeg kunne oppdatere dere på den biten nå, for der har det jammen skjedd saker og ting! Jeg vil ikke si for mye enda, ettersom jeg ikke vet helt sikkert hvordan det ender. Det eneste jeg vet er at jeg er sikret jobb i nærmeste fremtid, og får vite mer om dette på et møte i slutten av måneden.

Kjolen kjøpe jeg i Hellas for to år siden, og sandalene i Spania. Magevesken derimot kan du kjøpe HER og den har vært min aller beste venn denne sommeren. Så utrolig greit å kunne ha penger, kamera og mobil fast på kroppen, spesielt i utlandet… for en vims som meg.


Når det er sagt har jeg også nettbutikken min (lillegullet.no ta gjerne en titt) og bloggen på siden nå i mellomtiden, og også etterpå. Det kommer nok til å bli litt utfordrende å kombinere alle de tre + å være en god mamma for Dennis og en flott samboer for min kjære, men jeg får det nok til på et vis likevel.

Gleder meg til jeg kan fortelle dere mer, og ikke minst til jeg vet alt sikkert selv også! Men som dere kanskje skjønner er det spennende tider. Alt kommer til å løse seg og vi er på vei opp fra gjørma igjen! Hurra for det.

2 kommentarer om “Hva skjer med jobbsituasjonen min?”

  1. Elisabeth: Han fikk aldri igjen følelsen rundt munnen, så i hakepartiet kjenner han ingenting. Men bortsett i fra det er han frisk som en fisk med noen ekstra skruer og plater som holder kjeven sammen 🙂

Legg igjen en kommentar