Formoppdatering: august 2018

Dette er en ganske annerledes formoppdatering enn ellers ettersom vi er i Spania og jeg dermed ikke har tilgang på vekt. Kanskje mer spennende også, nettopp på grunn av det? Det eneste vi har å gå ut fra er derfor bildene her.

Juli 2018 – August 2018

Det er ingen tvil om at det har skjedd forandringer – men de forandringene går mer på hudfargen. For å si det slik viser det godt at vi har vært her i to gode uker. Ellers er jeg litt usikker. Fra den ene vinkelen ser jeg smalere og mer markert ut, mens på det neste bildet er det motsatt.

Når det er sagt veide jeg meg på ei vekt som sto i ei kinasjappe i forrige uke. Den viste 69 kilo, og om det stemmer vil det si jeg har gått ned 2 kilo den siste måneden. Jeg håper og krysser fingrene for at det er sant, men svaret får jeg nok ikke før jeg kommer hjem igjen om ei uke.

Juli 2018 – August 2018

Tror kanskje også det blir litt vanskelig å se forskjellene riktig ettersom jeg har to såpass forskjellige bikinier på meg. Kanskje noen av dere er spesialister på å studere og se forskjeller?

Juli 2018 – August 2018

Fortell meg i så fall gjerne hva du tror og synes i kommentarfeltet!

Legg igjen en kommentar