FØR og ETTER bildene!

Herregud så stolt jeg blir når jeg ser over disse bildene! De øverste viser hvordan det så ut da vi flyttet inn i november 2016, og de underste viser hvordan det ser ut i dag. Helt sykt at vi har gjort alt dette selv. Vi to som var et ungt par på 20 år med en nyfødt, og null erfaring med oppussing. Og att på til har vi pusset opp på budsjett!

SPISESTUEN

Usikker på hvor mye det har kostet totalt, men det er absolutt ikke mye i forhold til hva mange andre legger ut. Det dyreste må helt klart være gulvet. Ellers er det maling, materialer, lister og litt annet dill dall. Mye verktøy har vi vært så heldig å få låne av familie. Skal jeg tippe sier jeg MAKS 20 000, men jeg tror forsåvidt det er en god del mindre enn det også. Kanskje 15.

STUEN

Det første året bodde vi i det som det var, bare malte alle veggene hvite istedenfor den falma, gule fargen som var da vi flyttet inn. Jeg gikk tross alt høygravid, så var det fødsel og deretter barseltiden. Da høsten kom i 2017, begynte vi!

SOVEROMMET TIL DENNIS

Vi har det heller ikke travelt, men tar det litt som det passer oss. Ellers er vi heller ikke ferdig. Badet og kjøkkenet oppe, og oppholdsrommet og vaskerommet nede står fremdeles for tur. Ja, også innergangen oppe som vi holder på med nå. På sikt, altså langt inn i fremtiden, ønsker jeg også å bygge på huset slik at vi får litt bedre plass.

Det er ikke så veldig lite, med sine 180 kvadratmeter, men når 60 av dem går til en utleieleilighet i kjelleren kjenner jeg litt på det at det hadde vært deilig med et par rom til. I hvertfall når vi får flere barn en gang.

SOVEROMMET VÅRT

Alt i alt er jeg strålende fornøyd så langt. Fortell meg gjerne hva du synes!

4 kommentarer om “FØR og ETTER bildene!”

  1. Designet ditt har tidligere funket veldig fint på enhetene mine, men nå ser det helt merkelig ut på mobil og nettbrett. Ser det noe i veien med mine enheter, eller kan det være designet ditt? har ikke problemet på noen andre sider..

  2. Anonym: Oi, så rart! Har ikke hørt noe fra noen andre, og på min mobil og mac er alt som det skal være. Kan du forklare litt bedre hvor feilen ligger/hvordan det ser ut, så kan jeg lettere sjekke opp i det.

  3. Det kan se ut som at teksten er tilpasset mobilformat,
    mens bildene er slik som de ville vært på PC. Jeg får det
    likt når jeg prøver fra min samboers telefon. Kanskje det har noe med nettleseren vi bruker å gjøre? (bare vanlig safari..). Om du har en e-post kan jeg sende deg skjermbilde (men om alt ser normalt ut hos deg ligger vel mest sannsynlig feilen her, jeg får undersøke videre).

    Elsker bloggen, btw!

Legg igjen en kommentar