Feriebildene som ikke ble publisert!

Herlighet, tenk at vi bare har vært hjemme i tre dager. Det føles allerede som ei uke, MINST, og selv om det er godt å være hjemme kjenner jeg at det hadde vært veldig fint å ha enda en tur å telle ned til. En reise til nok et eksotisk land om ikke så lenge! Hadde bare lommeboken og jobbsituasjonen tillatt det så hadde jeg reiste så mye mer! Opplevd verden. Det er virkelig den store drømmen. Men vi får ta det igjen når vi blir pensjonister ?

Uansett, da jeg mimret tilbake nå etter at Dennis var lagt fant jeg flere bilder jeg aldri rakk å dele mens vi var der nede i varme, deilige Spania. Så da kommer det et aldri så lite bildedryss fra varmere strøk nå i kveld. Planen videre er å høre siste rest av lydboken min samtidig som jeg produserer klær for harde livet. Det er så moro! I tillegg er det veldig spennende i boken nå. Midnattsrosen heter den. Anbefales!

Ønsker dere en helt fantastisk fredagskveld!

Legg igjen en kommentar