Et hemmelig prosjekt!

Åh, så deilig! I dag har Christopher og jeg endelig fått til en veldig etterlengtet datenight. Han har jobbet ekstremt mye i det siste, og de få kveldene han har hatt fri har jeg tilbrakt inne på syrommet. Det har derfor blitt lite kjærestetid, men i dag fikk vi endelig presset inn noen timer med kos, hygge, hjemmelaget pizza og film. Jeg beveger meg riktignok straks tilbake til syrommet, haha. Men det var veldig koselig så lenge det varte!

Jeg har et hemmelig prosjekt gående, nemlig å få Christopher med på lavkarbo. Foreløpig er han i tvil, så da kjører jeg på med den ene lavkarboretten etter den andre kun for å overbevise han om at man kan spise sååå mye god mat. Haha, en dag i nær fremtid håper jeg at jeg får et annet svar når jeg spør om han vil være med på denne fantastisk lavkarboreisen.

I kveld ble det en av mine mest populære pizzaoppskrifter! Du finner den HER. Eneste forskjellen var at jeg byttet bort mozzarella og cherrytomater med skinke og peanøtter – akkurat som min kjære liker det best!

Den smakte helt fantastisk som alltid, og det beste av alt må være at vi lagde den sammen!

Legg igjen en kommentar