ENDELIG kan jeg avsløre hemmeligheten!

annonselenker // nelly

bukse HER ⎮ belte HER ⎮ genser HER


ENDELIG! Kan jeg avsløre den store hemmeligheten. Nå kan du bestille klær til voksne også i nettbutikken min – Lillegullet. Jeg kommer fremdeles til å ha hovedfokus på klær og utstyr til barn og baby, men kommer inni mellom til å legge ut noen plagg som dere voksne også kan kjøpe.

Jeg har brukt de siste timene på å telle over hvor mye stoff jeg har igjen på lager for så å legge ut disse toppene som er det du kan kjøpe til voksne i første omgang. Det er riktignok begrenset stoff på lageret, så det er kun noen få eksemplarer i hver farge!

Førstemann til mølla.

Jeg kommer til å oppdatere med bedre bilder etterhvert, men jeg syntes rett og slett ikke det var vits å sy opp en topp kun for å ta bilde av den ettersom jeg har så få eksemplarer i hver farge. Da kan dere heller bestille i den fargen og størrelsen dere ønsker først, så tar jeg bilder fortløpende etterhvert som jeg syr i de ulike fargene!

Dette blir så gøy!


ALLE VOKSENKLÆR FINNER DU HER!

Legg igjen en kommentar