En ekstra god start på dagen!

annonse

I dag startet vi dagen med sang rundt frokostbordet. Dennis fikk grøt med blåbær i den splitter nye skålen sin, mens jeg sang fra pekeboken hans. Dyrene i afrika var tema, og da passet det perfekt at han spiste frokost fra løveserviset sitt. Jeg synes det er så koselig å gjøre litt ekstra ut av det første måltidet på dagen, spesielt fordi jeg ser hvor moro Dennis synes det er.

Han synger med, smiler, ler og koser seg en hel haug. Nesten så mye at han glemmer at han spiser! Sliter litt med matlysten hans for tiden, så da er det greit å finne andre ting å distrahere han med slik at han får i seg litt mer mat.

Denne boken fikk vi faktisk tilsendt i posten sammen med løveserviset mens vi var på ferie. Jeg har tidligere fortalt dere at Dennis er med i en bokklubb kalt Barnas Egen Bokverden, og det betyr at han hver måned får tilsendt en liten pakke med ei eller flere bøker + noe annet kjekt. Julipakken inneholdt altså denne dyrene i afrikaboken og barneserviset.

Vi er kjempe fornøyde med denne bokklubben ettersom de hver måned sender ut et lite blad som viser hva du får i pakken måneden etter + noen andre gode tilbuder. Så kan du gå inn å avbestille pakken helt kostnadsfritt om du ønsker det eller eventuelt legge til noen av de tilbudene. Gjør du ingenting får du hovedpakken tilsendt som vanlig.

Hvis du også vil bli medlem kan du registrere deg HER (da får du i tillegg tilsendt en diger velkomstpakke gratis). Det er bindingstid på ett år, men som sagt er det mulig å avbestille hver eneste måned om du ønsker det, så du betaler ingenting mer enn det du mottar i posten. Og det er allerede mye billigere enn prisen du gir i vanlig butikk!

Denne julipakken for eksempel koster ordinært 498,- om man vil kjøpe det i butikk, men siden vi er medlem får vi det heller tilsendt hjem i postkassen til kun 329,-

Falt du litt ekstra for akkurat denne pakken har du enda mulighet til å bestille din egen, men du må som sagt være medlem for å benytte deg av de gode rabattene. Registrer deg HER og så kan du bestille boken og barneserviset HER!

♥︎

Legg igjen en kommentar