EN DIGER FORUNDRINGSPAKKE!

annonse

Okei, hvem er det som ikke elsker overraskelser? Jada, har hørt mange si det, men jeg nekter egentlig å tro at det går an. Etter min mening er overraskelser kun ufattelig spennende! Spesielt overraskelsen tights.no kan tilby. De kan nemlig sette sammen en slags forundringspakke til deg med mange ulike proteinbarer, kosttilskudd, sunt godis og kalorifri energidrikk – produkter du aldri ville kjøpt selv, men som kanskje kan bli en stor favoritt likevel.

Her får man mye forskjellig og tilbudet er ekstremt bra! Spesielt siden esken inneholder produkter til en verdi av MINST 600,- med andre ord får du mye for pengene da denne pakken kun koster 299,- Innholdet varierer selvsagt, så det jeg fikk her er ikke nødvendigvis det samme du får.

Foundringspakken kan kjøpes HER.

Husk at du alltid får 50 kroner rabatt ved å benytte deg av koden min 7TJAT på ordre hos tights.no!

noen av favorittene fra pakken min

Monster sjokoladetrøfler HER (kun 39,-)

Disse var skikkelig gode og til min store glede lavkarbovennlige! Karbohydratene som viser på nettsiden er litt misvisende ettersom polyoer ikke er trukket fra. Korrekt karboinnhold er derfor bare 1.7 gram per 100 gram! Om du kun vil kjøpe enkelte av produktene i pakken min har jeg lagt ved link til noen av dem under bildene.

Ekstrem pre workout HER (supertilbud 299,- nå 99,-)

Denne pre workouten prøvde jeg på trening i går, og den er helt klart min store favoritt! Jeg kjente at den hjalp meg til å gi det maksimale på trening ettersom jeg fikk veldig mye energi. Jeg er likevel pliktet til å nevne at den har 18 års aldersgrense og aldri må tas mer enn én porsjon innenfor 24 timer ettersom det er så mye koffein i den. Når det er sagt smakte den også himmelsk!

Proteinbar HER (30,-)

Knakende god proteinbar med smak av karamel, peanøtter og vanilje.

Protein cookie HER (25,-)

Denne protein cookien ville så gjerne Dennis også smake, og jeg kan derfor trygt si at den smaker himmelsk! Både mini og jeg testet den og begge to elsket den. For å være ærlig var det litt surt å måtte dele med minsten siden den var såpass god og det kun var én i pakken, men når jeg så gleden i øynene hans var det helt klar verdt det. Skikkelig seig men samtidig myk om dere forstår? Slik som de vanlige cookiene fra Cafe Bakeriet – ah, de er gode!

Multivitaminer HER (199,-)

Sist men ikke minst multivitaminer som inneholder alle vitaminer og mineraler du trenger i løpet av en dag. Dette er så viktig å huske, spesielt om du ikke er så flink til å spise variert. Med alle vitaminer og mineraler innabords slipper man unna søvnige ettermiddager, og sprudler heller over av naturlig energi! En boks inneholder hele 100 doseringer, med andre ord 199,- for å sikre deg alle vitaminene og mineralene kroppen trenger hver eneste dag i over 3 måneder. Absolutt ikke ille.

Husk at rabattkoden 7TJAT gir deg 50 kroner avslag ved bestilling av alle produktene i dette innlegget!


Lørdagens lille tips fra meg til dere! Liker du overraskelser?

3 kommentarer om “EN DIGER FORUNDRINGSPAKKE!”

  1. Tenkte bare å nevne at det er ikke lurt å ta multivitamin om du ikke har testet deg og fått beskjed av en lege at du trenger det. Vitaminer og mineraler er IKKE noe kroppen skal ha mer enn nødvendig av, for flere av vitaminene lagrer kroppen og kvitter seg ikke med dem. Du kan altså ha overdose av vitaminer lagret i kroppen. Når det er sagt, så virker det som du, Linn Therese spiser veldig variert og sunt, så jeg hadde ikke bekymret meg for vitaminmangel. Selv skulle jeg gjerne sett mer av hva som var i forundringspakken! ? vurderer å kjøpe selv!! Lean lime ser dritgo ut!!!!

Legg igjen en kommentar