DIY: nytt sofabord på 1-2-3

I ettermiddag fant jeg plutselig ut at jeg var drittlei stuebordet vårt. For det første kunne jeg tenkt meg et litt mer moderne, noe ala dette. Men ettersom lommeboken ikke tillater det vrei jeg hjernen for å finne en lur løsning i mellomtiden. Lyspæren ble tent og jeg løp ned i kjelleren for å rote frem resten av rullen med kontaktplast som vi brukte på kjøkkenbenken.

Deretter var det bare til å måle opp, vaske bordet og stryke på! Resultatet ble kjempe bra synes jeg. Skikkelig fornøyd! Det kvikker liksom opp en hel del, og bryter opp alt det lyse akkurat her i sofakroken. For ikke å snakke om at det passer helt perfekt til veggene. Ah, i love it! Kanskje vi ikke trenger å kjøpe nytt sofabord med det første likevel.

Ukens fredagstips er helt klart kontaktplast! Det kan gjøre så stor forskjell. Vi kjøpte forresten rullen vår til en slik og ingenting på ebay! Hatt den på kjøkkenbenken i snart to år og den holder seg kjempe godt. Noen merker er det så klart, men vi har ikke vært super forsiktige med den heller. Behandlet den som en vanlig kjøkkenbenk, og da er jeg absolutt imponert over kvaliteten!

Hva synes du?

2 kommentarer om “DIY: nytt sofabord på 1-2-3”

Legg igjen en kommentar