Dette har vi tatt med oss til barnehagen!

Det er mange av dere som befinner dere i samme periode av livet med barnehagestart akkurat nå. Kanskje også for aller første gang, som oss? Tenkte derfor det kunne være interessant for dere å se hva vi har liggende i barnehagen. Om ikke annet kan du kanskje plukke opp et tips og to?

I KURVEN

To hele sett med skifteklær + ei ekstra strømpebukse bare for sikkerhetsskyld, et par hansker og ei ekstra lue som varmer godt om ørene.

I SEKKEN

I barnehagesekken til Dennis som vi tar med frem og tilbake hver dag har han alltid en matboks med frokost. Noen ekstra merkelapper dersom det plutselig er noe vi har glemt å merke, men som de barnehageansatte oppdager før det er borte. En ekstra tutt og en ekstra kos.

Fast i barnehagen har han riktignok vogn med vognpose, dyne, en tutt og en kos. Sistnevnte liker Dennis gjerne å ha to av når han sover (spesielt på nye steder), så derfor tar vi alltid med en ekstra i sekken hver dag.

PÅ KNAGGEN

Av yttertøy har han et sett regntøy sammen med en tynn dress, som blir byttet ut med en litt tykkere utover høsten. Gore Tex sko og støvler har han også liggende. Samt at vi tar med bleier etterhvert som han trenger det.


Det var egentlig alt. Nå er det så klart forskjeller fra barnehage til barnehage for hva man må ha med selv og hva barnehagen har, men dette er i hvert fall det vi har liggende fast. Håper det kan være til nytte!

2 kommentarer om “Dette har vi tatt med oss til barnehagen!”

  1. Hei, et tips og en ting som er lett å glemme er å sjekke kvaliteten og holdbarheten på smokker som ligger «fast» i barnehagen. Smokker må sjekkes regelmessig (f.eks hver kveld) så de ikke løsner og skaper kvelningsfare. I en hektisk hverdag et det lett å glemme og bytte ut barnehagesmokker 🙂

Legg igjen en kommentar